Dit event is voorbij.

Woensdagavond 18 september is weer de traditionele gezamenlijke zendingsavond van Harskamp, Otterlo en Wekerom, de zogenaamde driedorpenzendingsavond. Dit jaar wordt de zendingsavond gehouden in de hervormde kerk van Wekerom.

De invulling van de avond is als volgt.

We beginnen om 19.30 uur. Ds. P. B. Verspuij zal de avond met ons openen. De meditatie wordt verzorgd door ds. L. Schaafsma.

Voordat we pauzeren (ca. 20.15 uur) om met elkaar een kopje koffie, thee of fris te drinken, zal er een collecte plaatsvinden met als bestemming het werk van Kees en Claudia Geluk in Costa Rica.

Aansluitend om ca. 20.30 uur zal ds. Schaafsma in de kerk een presentatie geven waarin het werk dat hij en zijn vrouw in Malawi gedaan hebben centraal zal staan. Ds. Schaafsma en zijn vrouw zijn voor een periode van ruim vier jaar door de GZB uitgezonden geweest naar Malawi. Eind vorig jaar hebben zij deze periode afgesloten en zijn ze weer terug in Nederland.

Ds. M. C. Schreur uit Harskamp zal om ongeveer 21.15/21.30 uur de avond met ons afsluiten.

Het belooft weer een goede en interessante zendingsavond te worden. Wij verwachten u allen woensdagavond 18 september om 19.30 uur in de hervormde kerk van Wekerom.

Hartelijke groeten ZEC