Zomerkamp 2019

Nog maar een paar weken en dan hopen we samen met de jeugd op kamp te gaan naar kampeerboerderij De Berghoeve in Epe. Er hebben zich dit jaar 63 deelnemers aangemeld voor het zomerkamp. Op zaterdag 20 juli is om 14.00 uur de opening van de kampweek in de kerk.

Ook zal in dit kamp Gods Woord niet ontbreken. We zullen het HGJB-thema ‘Onderweg met Jezus’ behandelen. Waarbij we samen met de deelnemers achter Jezus aan mogen gaan en de deelnemers zelf willen laten ontdekken Wie Jezus voor hen wil zijn. Door de Bijbelgedeelten heen zullen we ontdekken dat we vaste grond onder onze voeten hebben als Jezus met ons meegaat. Bij Hem zijn we veilig en Hij is altijd bij ons!

Bidt u met ons mee om het licht van de Heilige Geest bij de uitleg van de diverse Bijbelgedeelten?

Op dinsdag 23 juli bent u van 19.00-20.30 uur welkom om bij ons te komen kijken.

Het adres is:

Kampeerboerderij De Berghoeve
Veenweg 9
8162 RJ Epe

Zaterdag 27 juli hopen we rond 10.00 uur weer in Wekerom te zijn.

U kunt ons volgen:

Wilt u een e-mail ontvangen zodra er een nieuw bericht is geplaatst? Meld u hier dan voor aan via de website zomerkamp.hervormdwekerom.nl.

De voorbereidingen zijn bijna klaar, de weekplanning is gemaakt. We kijken ernaar uit.

Alice Pors, Arie van de Pol, Arjan Blankespoor, Arjan Morren, Elma Verhoeve, Hendri van Luttikhuizen, Lennard Verhoeve, Lucie van Luttikhuizen, Liza Beek, Matthias Breen, Pauline Pors, Rosalie van den Brink, Ruben Breen, William Roelofsen en Wouter van Luttikhuizen.