Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Zaterdag 14 oktober organiseren wij, de commissie Vrienden van Wicherumloo, de jaarlijkse Wicherumloo(p) wandeltocht. Wij nodigen u/jou uit om deel te nemen aan deze wandeltocht, die voert door de verrassend mooie natuur van Wekerom en omgeving. U kunt dit jaar kiezen tussen een wandeling van 5, 10, 15 óf 25 kilometer. Voor de afstand van 5 km kan er worden gestart tussen 9.00 en 13.00 uur, voor de 10 km en 15 km tussen 9.00 en 12.00 uur en voor de 25 km tussen 8.30 en 10.00 uur. De tochten zijn niet geschikt voor deelname met kinderwagens en ook zijn honden niet toegestaan op de route. De kosten bedragen € 5,00 p.p. en max. € 13,- per gezin. Dit is inclusief een kopje koffie met een lekkere oliebol onderweg en ook inclusief een leuk aandenken, dat u van ons ontvangt bij terugkomst in Wicherumloo. Startlocatie is aan de Edeseweg 51, bij woon-zorgcentrum Wicherumloo.

De Wicherumloo(p) wordt ook dit jaar weer gecombineerd met de verkoop van de inmiddels bekende heerlijk verse Wicherumse oliebollen. Wij nodigen u van harte uit om één of meerdere zakken van deze lekkernij bij ons, of bij ons verkooppunt bij de Emté supermarkt, te komen kopen.

Wij hopen u 14 oktober te ontmoeten, als wandelaar of als gast! Ons restaurant/terras, waar u kunt genieten van koffie, soep en/of een broodje, is geopend van 9.00 tot 16.00 uur.

De opbrengst van deze dag komt volledig ten goede aan de bewoners van Wicherumloo.

Hartelijke groet, commissie Vrienden van Wicherumloo