Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De voorbereidingen voor de 41e rommelmarkt voor Woord en Daad en het jeugdwerk zijn al in volle gang. Op zaterdag 21 april staat het centrum van Wekerom weer vol met de bekende kramen en meubels. De opbrengst wordt dit jaar bestemd voor een onderwijsproject voor jongeren in Burkina Faso. Dit is een republiek in West-Afrika, die tot 1984 Oppervolta heette. Tot 1960 was het een kolonie van Frankrijk. In dit land (ruim 19 miljoen inwoners, zeven keer de oppervlakte van Nederland) heerst grote werkeloosheid, omdat de scholing niet aansluit bij de vraag van bedrijven in de ICT, bouw en landbouw. Woord en Daad heeft hiervoor met deskundige partners een scholingsprogramma opgesteld. Het hoofddoel van dit project is: 15.000 jongeren zijn competent, ondernemend en werken onder eerlijke arbeidsomstandigheden.

Daarvoor steken we in Wekerom graag de handen uit de mouwen. Uw financiële bijdrage is natuurlijk een randvoorwaarde om dit project te kunnen steunen. Als u de datum alvast noteert en vrijhoudt voor een bezoek aan de rommelmarkt (tussen 10.00 en 16.00 uur), komt het met het geld best in orde!

Tweedehandskleding rommelmarkt

Op 21 april is de jaarlijkse rommelmarkt voor Woord en Daad en het hervormd jeugdwerk. Wij zamelen het hele jaar door tweedehandskleding in om deze te verkopen op de rommelmarkt. Dus als u nog kleding heeft wat u weg wilt doen? Ook schoenen, hoeden, sjaals ed. mogen ingeleverd worden. Schone, niet kapotte kleding mag ingeleverd worden bij fam. Van Veldhuisen aan de Lage Valkseweg 58 in Wekerom.
Willy van Lagen

Geri van Veldhuisen